March 7, 2016

1. mars 2016: DS PÅ BILMESSEN I GENÈVE I 2016: TEKNOLOGI, EKSKLUSIVITET, SPORTSLIGHET OG SÆRPREG

1. mars 2016: DS PÅ BILMESSEN I GENÈVE I 2016: TEKNOLOGI, EKSKLUSIVITET, SPORTSLIGHET OG SÆRPREG

DS E-TENSE, DS 3 PERFORMANCE, DS 3 PERFORMANCE BRM CHRONOGRAPHES OG DS VIRTUAL VISION er noen av de mange verdenspremierene som eksemplifiserte DS’ avantgardistiske stil på den 86. utgaven av den internasjonale bilmessen i Genève.

På fjorårets bilmesse i Genève var det lansering for DS-merket. I år presenterer DS et fullstendig oppdatert modellutvalg. Teknologi og eksklusivitet, sportslighet og særpreg er stikkord for DS’ nåtid og fremtid.
For et år siden ble DS-merket lansert på samme sted. I dag kan merket presentere et fornyet modellutvalg, og det blir blant annet verdenspremiere på DS E-TENSE, en unik bil som viser vei mot fremtiden med en blanding av luksus, avansert teknologi og eksepsjonelt høy ytelse. Det blir også premiere på DS 3 PERFORMANCE, to dynamiske og særpregede versjoner (kombi og kabriolet) av den nye DS 3 samt en limited edition DS 3 PERFORMANCE BRM CHRONOGRAPHES, som er resultatet av et samarbeid med det franske luksusklokkemerket BRM Chronographes.
Vekten ligger på teknologi, eksklusivitet, sportslighet og særpreg, noe som understrekes ytterligere av DSV-01, racerbilen som deltar i FIA Formel E-mesterskapet.
På programmet finner vi også DS Virtual Vision, en helt ny og oppslukende 3D-opplevelse, der de besøkende får en omvisning rundt og i den nye DS 3.  Ved hjelp av et HTC Vive-hodesett og en styrespak kan de utforske de mange tilpasningsmulighetene. Systemet for virtuell virkelighet er utviklet av Dassault Systèmes og har også verdenspremiere på bilmessen.
FORNYEDE DS MODELLER
DS’ flaggskipmodell, den nye DS 5, ble vist for første gang på bilmessen i Genève i 2015. Det var også premieren på DS’ visuelle identitet med den nye fronten og alt det andre som karakteriserer en DS. (Og for den som ikke visste det, er navnet «DS» et ordspill på fransk, siden det uttales likt som «déesse», som betyr «gudinne».)
Med sin avantgardistiske stil, dynamiske ytelse, eksklusivitet, gjennomarbeidede detaljer og mye avansert teknologi var DS 5 en effektiv demonstrasjon av de egenskapene som karakteriserer DS i sin nye og moderne versjon. Et år senere kjennetegner disse egenskapene alle modellene i DS-serien: den nye DS 3, nye DS 3 Cabrio, DS 4, DS 4 CROSSBACK og DS 5:
Foran den nye tilpasningsveggen for DS 3 blir det også en demonstrasjon av bilsalmakerfaget med håndverkere fra DS’ designsenter, og de besøkende kan dessuten teste den nye DS’ nettbaserte funksjoner som Mirror Screen og navigasjonssystemet DS Connect Nav.
VERDENSPREMIERE PÅ DS E-TENSE, EN UNIK ELBIL MED HØY YTELSE – EN VIRKELIG FREMTIDSBIL
DS E-TENSE er et produkt av tradisjonelt håndverk fra et fransk luksusselskap kombinert med nye, digitale verktøy. Resultatet er enestående, både når det gjelder ytre designegenskaper og kjøreopplevelse. Totalopplevelsen er en kombinasjon av luksus, avansert teknologi og eksepsjonell ytelse i én elegant pakke. Den futuristiske bilen tar merkets teknologiske og stilmessige visjon på kornet og viser vei inn i fremtiden med et topp elektrisk drivverk.
VERDENSPREMIERE PÅ NYE DS 3 PERFORMANCE OG DS 3 CABRIO PERFORMANCE
Som kunngjort for et par uker siden kommer det en helt ny, høytytende versjon, DS 3 PERFORMANCE, av den nye DS 3, både i kombiversjon og som kabriolet. DS 3 PERFORMANCE og DS 3 PERFORMANCE CABRIO er stilrene og dynamiske modeller med en uforlignelig blanding av høy effektivitet, god komfort, imponerende kjøreegenskaper og fantastisk kjøreglede. De nye versjonene blir vist for første gang på bilmessen i Genève og kommer i salg fra april 2016.
DS 3 PERFORMANCE BRM CHRONOGRAPHES, LUKSUS OG YTELSE I 39 EKSEMPLARER 
Stil, eksklusivitet, luksus og ytelse … Den nye DS 3 gir enda større vekt til disse lovordene, uten å miste det som er nøkkelen til DS-seriens suksess: de mange tilpasningsmulighetene.
DS bygger videre på disse kvalitetene og vil avduke en ny versjon på bilmessen i Genève. Denne blir laget i et begrenset antall nummererte eksemplarer. Det er ingen tilfeldighet at denne nye serien er designet i samarbeid med en fransk urmaker i luksussegmentet: BRM Chronographes. De heldige kundene som sikrer seg et eksemplar av luksusutgaven av den nye DS 3 PERFORMANCE, får også et spesialutviklet armbåndsur fra BRM. Prosjektet forener to unike bedrifter som begge representerer fransk luksus og faglig ekspertise, og som fremfor alt er lidenskapelig opptatt av ytelse og fremragende kvalitet i hver minste detalj.
Navnet henspiller på merkets motorsportdivisjon, DS PERFORMANCE, og DS 3 PERFORMANCE BRM CHRONOGRAPHES har fått en eksklusiv design som understreker identiteten: Taket og speilhusene er i en blank sort utførelse og karosseriet i matt Gold Pearl, altså signaturfargene som er brukt i DS PERFORMANCE-logoen. Det hele understrekes av DS WINGS-grillen i fargen Grey Hematite.
Bilens interiør viser med all tydelighet hvor mye arbeid som er lagt ned i detaljene: Dashbordet er i matt Gold Pearl som matcher karosserilakken, interiøret for øvrig er holdt i fargen Carbon med blant annet et nummerert skilt i aluminium.
39 heldige kunder får et nummerert eksemplar av armbåndsuret «BRM V6 44 SA SQ DS 3 PERFORMANCE» med detaljer som visere som matcher karosseriet, DS-mønster på opptrekkskronen, osv.
DS VIRTUAL VISION, EN OPPSLUKENDE 3D-VISNING AV DEN NYE DS 3
I tillegg til at de to karosseriversjonene av den nye DS 3 stilles ut på DS’ stand i Genève, får de besøkende også muligheten til å teste den unike 3D-opplevelsen DS Virtual Vision. De besøkende får på seg et HTC Vive-hodesett og kan styre den omsluttende interaktive visningen av tilgjengelige tilpasningsmuligheter ved hjelp av en styrespak. De kan velge mellom forskjellige tak- og karosserifarger, setetrekk, felger og interiørdetaljer og konfigurere den nye DS 3 som de vil, for deretter å se resultatet som om bilen hadde stått rett foran dem. De kan gå rundt bilen, åpne og lukke fordørene og til og med sette seg inn.
Denne altoppslukende 3D-opplevelsen er basert på Dassault Systèmes’ «Virtual Garage»-teknologi, som DS har vært først i verden til å ta i bruk.
Du er hjertelig velkommen til å besøke DS på bilmessen i Genève frem til 13. mars 2016.