May 21, 2015

DS «1955» – limited editions i forbindelse med 60-årsjubileet for den opprinnelige DS

DS «1955» – limited editions i forbindelse med 60-årsjubileet for den opprinnelige DS

DS markerer 60-årsjubileet med limited editions av hele modellutvalget.

«I arbeidet med å bygge opp dagens DS-merke henter vi inspirasjon fra den unike historien til denne legendariske bilen og tar opp igjen DS’ opprinnelige verdier som innovasjon, fremragende kvalitet og avantgardistisk design. Rent konkret ser vi si at dagens DS-modeller er helt i toppsjiktet når det gjelder eksklusivitet, materialkvalitet, stil, teknologi, komfort og ytelse.» – Yves Bonnefont, DS-sjef.

I anledning 60-årsjubileet for den aller første DS-en blir det lansert limited editions av hele modellutvalget: DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 og den nye DS 5.

Spesialutgavene blir produsert i begrenset antall (1955 for DS 3 og DS 3 CABRIO, 955 for DS 4 og den nye DS 5) og blir å finne hos DS-forhandlere innen slutten av mai. De vil også bli stilt ut på DS WEEK-arrangementet helgen 23.–24. mai i Tuileries-parken i Paris.

 

Limited editions med svært forseggjorte detaljer

 

1955-utgavene får et unikt utseende med karosseri i Ink Blue (og sort tofarget takpanel for DS 3 og DS 4), lettmetallfelger med hjulkapsler i Golden Mat-design, Gold Mat DS-logo på panseret, en referanse til den opprinnelige DS-en, speilhus med lasergraveringer og «DS 60 1955»-merker i gull på fordørene og bakluken. Interiøret er like eksklusivt med seter i fullnarvet skinn (Trinitario nappaskinn i DS 3, Criollo semianilinskinn for DS 4 og nye DS 5) og mange tilpassbare elementer med «DS 60 1955»-merke (gulvmatter, nummererte skilt osv.).

 

Limited editions med effektive og miljøriktige motorer

For disse limited editions kan kunden velge mellom konsernets nyeste diesel- og bensinmotorer. De effektive motorene har CO2-utslipp fra 87 g/km (DS 3 BlueHDi 100 S&S BVM) til 136 g/km (nye DS 5 THP 165 S&S EAT 6) og samtlige er utstyrt med Stop & Start-teknologi og oppfyller Euro 6-kravene. Sist, men ikke minst leveres den nye DS 5 med firehjuls hybriddrift.