September 3, 2015

DS BLIR OFFISIELL PARTNER MED CHANTILLY ARTS & ÉLÉGANCE RICHARD MILLE

DS BLIR OFFISIELL PARTNER MED CHANTILLY ARTS & ÉLÉGANCE RICHARD MILLE

DS vil nok en gang delta på Chantilly Arts & Élégance Richard Mille, søndag 6. september, denne gangen som offisiell partner. Dette helt spesielle arrangementet fokuserer på biler, eleganse og fransk livskunst og er lagt opp som en «søndagstur på landet».

TIL ÆRE FOR DS’ FORTID OG FREMTID

DS deltar på to av dagens arrangementer:
• Den offisielle konkurransen «verdens vakreste biler» med en eksklusiv presentasjon av en klassisk DS og en SM med et helt spesielt karosseri. President Charles de Gaulles offisielle DS og løpsbilen DS Ronde de Chamonix er med og kjemper om tittelen i denne klassen, som hedrer de to modellene og eierne deres som har pusset og polert dem slik at de fremdeles er i topp stand. DS og SM er to biler som satte sitt preg på bilverdenen i sin tid, og som bidro til at fransk bilindustri ble kjent for sin høye kvalitet over hele verden.

• Utseendebedømmingen, der konseptbilen NUMÉRO 9 blir presentert sammen med en fotomodell kledd i en kjole fra den franske motedesigneren Eymeric François. NUMÉRO 9 ble til i Paris, som også er merkets fødested og verdens motehovedstad, og er en ny tilnærming til «shooting brake»-modellen, en av bilhistoriens mest suksessfulle karosseriutførelser. At den hører hjemme i DS-familien, går frem av det svevende taket fremhevet av en forkrommet signatur med diskret DS-monogram og sidevinduene som går hele veien til bakluken. Karosseriet har fått en dyp sortfarge med et hint av lilla, som går under navnet Whisper, og kombinert med kromdetaljer i den varme California-nyansen gir den NUMÉRO 9 et mystisk og elegant uttrykk. For å forsterke NUMÉRO 9s elegante preg i utseendebedømmingen har DS gått sammen med den franske motedesigneren Eymeric François. Toppmodellen som går ved siden av konseptbilen kommer til å ha på seg en blyantkjole med innfelte skinnornamenter fra designerens kolleksjon «Vampires Coutures».

 

 

DS’ 60-ÅRSJUBILEUM MARKERES PÅ CHANTILLY

Denne andre utgaven av Chantilly Arts & Élégance Richard Mille gir DS nok en mulighet til å fortsette markeringen av 60-årsjubileet. På Domaine de Chantilly-eiendommen, ikke langt fra selve slottet, blir det en utstilling som viser forholdet mellom denne ærverdige veteranen i fransk bilbransje og det moderne DS-merket. Her vil DS-entusiaster kunne glede seg over sjeldne tegninger og modeller fra Citroëns arkiver. De besøkende vil også kunne se nærmere på den aller første DS-modellen «Hippopotame», som ble bygd i 1949 og «Ovni», modellen som ble lansert ved Grand Palais under bilmessen i Paris i 1955.

Takket være uvurderlig støtte fra samlere og SM Club de France vil over 20 veteranmodeller av DS bli stilt ut sammen med biler fra dagens DS-serie. Vi vil også få se «1955 Limited Edition»-versjonene av DS 3, DS 4 og den nye DS 5.