November 8, 2016

DS VIRGIN RACING VISER DESIGNEN FOR SESONG TO

DS VIRGIN RACING VISER DESIGNEN FOR SESONG TO

DS Virgin Racing-teamet har avslørt den nye designen som førerne Sam Bird og Jean-Eric Vergne kommer til å vise frem for publikum for første gang under den siste testrunden før sesongoppstart, 24. og 25. august 2015 på Donington Park.

Den nye og flotte designen er en kombinasjon av DS’ og Virgins visuelle identiteter og en dynamisk sammenspleising av begge merkenes farger. Fargekombinasjonen med rødt og krom fra forrige sesong er beholdt, og DS-logoen vises nå stolt på svart bakgrunn på hver side av bilen mens batteriet fortsatt er skjult under et lilla deksel, som i sesong én.

Teamet tar opp tråden fra åpningssesongen, og Sam Birds og Jean-Eric Vergnes biler er oppkalt etter henholdsvis Holly og Bellie Branson og dekorert med et bilde av den flygende jenta som også er å se på Virgins øvrige teknologiprosjekter.

Sam Bird uttalte følgende om den nye designen: «Forrige sesong hadde vi den visuelt flotteste bilen i feltet, så det føles veldig bra å ha fått nok en stilig design for sesong to. Formel E bilene ser i utgangspunktet fantastiske ut, men jeg synes vi har tatt enda et skritt videre med denne sesongens design. Jeg gleder meg til å stille på startstreken i det første løpet i Beijing og vise frem den nye designen til alle oppmøtte og TV-seere.»

Jean-Eric Vergne sa det på denne måten: «DS har en lang historie med å bygge attraktive og eksklusive biler, og denne DS Virgin Racing-designen er ikke noe unntak. Jeg gleder meg til å starte sesongen for DS Virgin Racing-teamet i denne fantastisk stilige bilen.»

Alex Tai, som er sjef for Virgin Racing Teamet, gav følgende kommentar: «Formel E-serien er i rask utvikling […]. Designen for sesong to viser veksten i laget og de globale merkene vi samarbeider med. Jeg er svært fornøyd med de nye, sorte elementene, som gir bilen et stilfullt, men samtidig aggressivt uttrykk – akkurat slik vi har tenkt å kjøre. Virgins velkjente farger er fortsatt en del av designen, men vi har gitt dem en ny vri.»

DS-sjef Yves Bonnefont sa det slik: «Vi er henrykte over å være med i FIA Formula E-mesterskapet, og å vise frem den nye lagdesignen er en fantastisk måte å starte samarbeidet på. Vi har satt sammen elementer fra DS og Virgin og skapt en fantastisk flott bil med et luksuriøst og elegant utseende.»