April 20, 2015

DS WORLD PARIS: SWAROVSKI OG DIVINE DS I SKJØNN FORENING

DS WORLD PARIS: SWAROVSKI OG DIVINE DS I SKJØNN FORENING

Etter å ha hatt besøk av fotostudioet Harcourt for noen måneder siden tar nå DS WORLD PARIS spranget over i moteverdenen og ønsker Swarovski velkommen inn. De besøkende vil kunne studere konseptbilen Divine DS, som er utsmykket med Swarovskis verdensberømte krystaller, på nært hold. Swarovskis smykkekolleksjon for våren og sommeren 2015 vil også være utstilt.

DIVINE DS, EN GLITRENDE HØYTEKNOLOGISK KONSEPTBIL

Konseptbilen DIVINE DS, som ble vist for første gang på bilmessen i Paris i 2014, viser essensen i DS-merket samtidig som den hinter om fremtiden. Bilen er designet og konstruert i Paris i henhold til et designmanifest som kombinerer eksklusivitet med teknologi. Den skiller seg ut fra mengden med et kompakt, kraftfullt og elegant firedørskarosseri med tydelige grafiske signaturer. Det nye interiøret har en dristig utførelse og stil. DIVINE DS har mye integrert teknologi og er blant annet utstyrt med laserlys foran, spoilere som kan åpnes for å gi bedre aerodynamikk, i bakruten, et kamera som gir bedre oversikt bakover, og en cockpit med mye digitalt utstyr.

Concept_car-Divine-ds-interieur

DIVINE DS har dessuten fått det helt nye «Hypertypage»-konseptet som lar deg veksle mellom tre forskjellige interiørstiler: «Parisienne Chic», «Mâle» og «Fatale Punk». Parisienne Chic er en invitasjon inn i en verden av parisisk eleganse med materialer inspirert av haute couture, mens Fatale Punk har en mer alternativ tilnærming til design, som både er mørkere og mer glamorøs på samme tid. Kupeen er dominert av svart skinn med vatteringer og krystaller. Samtlige interiører er utstilt på DS PARIS.

 

KREASJONER FRA NATHALIE COLIN: VÅR- OG SOMMERKOLLEKSJONEN 2015 – I TAKT MED TIDEN

Den midlertidige utstillingen omfatter også en utstilling av Swarovskis smykkekolleksjon for våren og sommeren 2015, der inspirasjonskilden er en drømmehage. «Naturen har alltid hatt en spesiell plass hos Swarovski», sier kunstnerisk leder Nathalie Colin. «The Crystal Garden er en kolleksjon som befester vår tørst etter det moderne, uttrykt gjennom stiliserte dyr, planter og insekter med feminine og flytende linjer og mønstre.» Kolleksjonen er veldig i tiden, men skiller seg ut med det glamorøse og glitrende tilsnittet som Swarovski er berømt for. Sammen med smykkekolleksjonen vises også en kjole fra DKNY, som ble designet spesielt til veldedighetsauksjonen Little Black Dress i New York, der formålet var å samle inn penger til kreftsaken. Den unike kjolen er designet av Donna Karan, og 20 syere måtte til for å sy på de 2600 Swarovski-krystallene. Fashionistaer kan beundre den himmelsk elegante kreasjonen i utstillingsvinduet til DS World Paris, der den blir å finne så lenge Swarovski-utstillingen står.