MERKETS UTSTILLINGVINDU

MERKETS UTSTILLINGVINDU

DS World er unike utsalgssteder på fornemme adresser i storbyene. Dette er flaggskipbutikkene våre, som helt og holdent er viet til DS-merket. De er både butikker og utstillingslokaler, og formålet er å gi de besøkende en eksklusiv opplevelse, blant annet gjennom utstillinger som gjenspeiler merkets verdier, skapt i samarbeid med nøye utvalgte partnere.
Så langt finnes det to DS World-butikker: én i Europa og én i Kina:
– DS World Paris, rue François 1er nr. 33, 75 008 PARIS, Frankrike
– DS World Shanghai, Nanjing Road West nr. 759, Shanghai, Kina

DS World Paris

 

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Paris-savoir-faire

Et nytt og elegant kapittel i DS’ historie tar form rett i nærheten av Champs-Élysées. DS er et typisk parisisk merke som har hentet mye inspirasjon fra byens absolutte toppsjikt av luksushåndverkere. Med sin oppsiktsvekkende stil, eleganse og detaljrikdom har det mange fremragende kvaliteter. For å gi produktene den plassen de fortjener, har DS’ utsalgssteder latt seg inspirere av luksusbutikker og skapt butikker med en hyggelig stemning, et sterkt fokus på produkter og materialer og elegant service. Alt settes inn på at kunden skal føle seg vel.

 

 

Bak en art déco-fasade finner vi DS World Paris, en eksklusiv butikk i tre etasjer, inspirert av det ypperste av fransk luksus. DS World Paris formidler den legendariske DS 1955-modellens ånd, en bil med en tvers gjennom parisisk historie, fra den ble vist for første gang på Grand Palais, til produksjonsstansen ble markert ved foten av Eiffeltårnet.

 

 

DS World Paris kan by på følgende:

 • salg av DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 og DS 5
 • ekstra tilpassingsmuligheter for DS-modellene
 • kjøreturer i Paris i veteranmodeller av DS med sjåfør
 • kunst- og kulturarrangementer, blant annet i tilknytning til Paris Fashion Week og kunstmessen FIAC
 • utleie av veteranmodeller av DS til spesielle arrangementer

 

Du kan lese mer om DS WORLD PARIS på www.dsworld.paris

 

Praktisk informasjon:

DS World Paris

33 rue François 1er

75008 PARIS

 

Åpningstider

Mandag til lørdag: kl. 10–19

Tlf.: +33 (0)1 5357 3308

 

 

DS World SHANGHAI

 

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Shanghai

Da DS World Shanghai åpnet i mars 2013, var butikken unik i verdenssammenheng. Den utgjorde et gjennombrudd for merket og er helt og holdent viet til DS og merkets verden.

 

DS er et typisk parisisk merke som har hentet mye inspirasjon fra byens absolutte toppsjikt av luksushåndverkere. Med sin oppsiktsvekkende stil, eleganse og detaljrikdom har det mange fremragende kvaliteter. For å gi produktene den plassen de fortjener, har DS’ utsalgssteder latt seg inspirere av luksusbutikker og skapt butikker med en hyggelig stemning, et sterkt fokus på produkter og materialer og elegant service. Alt settes inn på at kunden skal føle seg vel.

 

Stikkord for merkets asiatiske flaggskipbutikk er eksklusivitet, tilpasningsmuligheter og fransk håndverk. Arkitektonisk glir DS World Shanghai sømløst inn i omgivelsene i den prestisjefylte Nanjing-gaten.

 

DS World Shanghai er også et synlig bevis på DS’ status som selvstendig merke i Kina, der det skal åpnes rundt 70 DS Stores.

 

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Shanghai-ds-storeI DS World Shanghai, som har fransk luksus som gjennomgangstema, kan du blant annet se følgende:

 

  • konseptbilen Numéro 9, som var forløperen til DS-serien
  • en DS 23 Pallas, som symboliserer DS’ historie
  • det siste nye innen teknologi, representert ved rekordbilen DS3 WRC
  • fransk håndverk og eleganse i form av et bilsalmakerverksted
  • en butikk full av flotte merkevareprodukter

 

Du kan lese mer om DS World Shanghai på http://www.ds.com.cn/en/highlight/dsworld

Praktisk informasjon:

DS World Shanghai

759 Nanjing Road West, Shanghai, Kina