DS’ verdier

Logodesign av DS

MERKETS DNA

DS er et merke med tradisjoner for avantgarde, fremragende kvalitet, innovasjon og teknologi.
Et merke som utfordrer etablerte konvensjoner og overgår bilkjøpernes forventninger.
DS har et sensuelt og spektakulært utseende og er tvers gjennom eksklusive biler med grundig gjennomarbeidede detaljer.
DS ble til i Paris og er et produkt av det ypperste av håndverk fra fransk luksusindustri.

«Helt siden oppstarten i 2014 har det franske bilmerket DS trukket veksler på
den enestående arven etter DS 19, som ble lansert for 60 år siden. Den
legendariske bilen var selve legemliggjøringen av verdiene «innovasjon, fremragende kvalitet og avantgardisme».
Sammen med søstermodellen SM representerte DS det ypperste
innen franske luksusbiler.
Akkurat som i 1955 kombinerer dagens DS-modeller enestående design,
teknologi, komfort og ytelse med førsteklasses materialer og eksklusivitet.
Historien går sin gang, men de to bokstavene står fremdeles for noe av det
ypperste verden har sett av luksusbiler.»

Yves Bonnefont
DS-sjef

VÅRE LØFTER

DS er inngangsporten til fantastisk design og eksklusivitet og er en teknologisk perle med perfekt balanse mellom dynamikk og komfort.

 

DS er kroneksemplet på en fransk luksusbil.

DS-merket ble til i Paris og er inspirert av det ypperste fra fransk luksusindustri, med blant annet avansert ingeniørkunst. Kreativitet og spisskompetanse er tatt i bruk for å realisere merkets dristige, men forlokkende løfte:

  • en avantgardistisk design
  • teknologisk avanserte produkter
  • eksklusivitet og gjennomarbeidede detaljer
  • dynamisk komfort

 

Nyskapende design

En avantgardistisk og nyskapende tilnærming med fokus på håndverk, teknologi, design og eksklusivitet. DS’ avantgardistiske tilnærming er en nøkkelverdi som har blitt lagt merke til, og som har åpnet veien videre for merket. Den nye DS 5, som ble presentert for publikum på bilmessen i Genève i mars, viser tydelig merkets «avant-garde spirit» og posisjonering og gir en pekepinn om fremtidige DS-modeller.

Silhuetten er fengslende fra første øyeblikk, og stilen er rendyrket og spennende. Felles for DS-modellene er kontrasten mellom bølgende linjer, tydelige grafiske trekk og sjenerøse kurver.

Eksklusivitet

Stikkord er eksklusivitet og gjennomarbeidede detaljer, både inn- og utvendig.
Hver eneste detalj er grundig gjennomarbeidet. Dette går for eksempel tydelig frem når vi ser på DS-logoen på frontlyktene, som gir bilens frontparti et unikt uttrykk.
Det store detaljfokuset går også tydelig frem av materialbruken, med naturmaterialer som aluminium, brukt i detaljer i dørene, metall i girspakkulen og skinn i seter og interiøret for øvrig. Unik og eksklusiv design gjør at naturmaterialene kommer til sin fulle rett, noe skinnsetenes «klokkelenke»-design bare er ett eksempel på.
Et av de få merkene som gir deg valget mellom tre forskjellige typer skinn, inkludert fullnarvet nappaskin og semianilinskinn, en av verdens mest eksklusive skinntyper, som er sjelden i biler.
For å oppfylle alle ønskene dine tilbyr DS også et stort utvalg av inn- og utvendige tilpasningsmuligheter, slik at du kan gi bilen et mest mulig elegant utseende og vise hvem du er.

Spektakulær teknologi

Smart teknologi som gir optimale kjøreegenskaper, samt ergonomisk riktige og intuitive betjeninger. Nettbasert teknologi betyr at du kan holde deg på nett også når du sitter i bilen, og du kan selvsagt velge mellom flere effektive og høytytende motorer. Dette er noe av det som kjennetegner dagens DS-er, der teknologi er viet stor plass.

Teknologien er selvsagt viktig for bilens ytelse, men også for utseendet. Noen eksempler:
– DS LED Vision-lyktenes futuristiske og avantgardistiske stil
– det flyinspirerte interiøret i DS 3 eller i DS 5, med en cockpitinspirert førerplass med headup-display og vippebrytere
– de nettbaserte funksjonene som er tilgjengelige via berøringsskjermen; skjermen er også kompatibel med smarttelefoner og gir tilgang til et utall av tjenester
DS har som seg hør og bør iscenesatt de teknologiske løsningene på en spektakulær måte, og hver enkelt modell har fått både karisma og særpreg.

Dynamisk komfort

DS handler først og fremst om kompromissløs komfort og eksepsjonell kjøreglede. Utover eksklusive seter, kvalitetsmaterialer, korsryggmassasje og høytytende motorer har DS-merket også en visjon om å skape en dynamisk bil med betryggende og stimulerende kjøreegenskaper. Motorene, som er som utviklet spesielt for DS-modellenes dynamiske temperament, gir som ventet høy ytelse, og siden alle merkets motorer oppfyller Euro 6-kravene, viser de også omtanke for miljøet.

Nærbilde av detaljer på frontlykter til DS
Kupeen i en DS
Designseter i en DS
Girspaken og konsollen mellom forsetene i en DS
Berøringsskjermen i midtkonsollen til en DS
Kvinne går foran en DS i mørket
Logodesign av DS