EN BIL PÅ NETT

EN BIL PÅ NETT

Fordi vi vet at du er mye på nett, tilbyr vi en bil som oppfyller kravene dine også på dette området:

Odyssey_Innovation_Ecran-tactile

• en ny 7-tommers berøringsskjerm i farger, som er kompatibel med den nye Mirror Screen-teknologien. Dermed har du tilgang til kompatible mobiltelefonapper direkte fra skjermen i bilen – du trenger ikke engang å ta i mobiltelefonen. Denne brukervennlige, intuitive og trygge tjenesten gir høyere effektivitet og bedre komfort i hverdagen.
Ryggekameraet er også koblet til den nye 7-tommers berøringsskjermen, som det sender fargebilder til. Du kan dermed manøvrere trygt etter den fargede oppmerkingen.

•DS Connect Box er en nyskapende kommunikasjonspakke utviklet for å oppfylle forventningene dine til sikkerhet, tidsbesparelser og komfort. De nettbaserte tjenestene er tilgjengelige fra boksen som er montert i bilen. Velg mellom fire ulike tjenester:
– SOS- og Assistance-pakken: Automatiske nødsamtaler eller direkte kontakt med nødtjenester med et trykk på SOS-knappen.
– Monitoring-pakken: En virtuell servicebok (automatisk overvåking av kilometerstand med varsling når det snart er på tide med service) og tips for miljøvennlig kjøring basert på tekniske data innhentet fra bilen.
– Mapping-pakken: Lokalisering av bilen (kjekt hvis du ikke husker hvor du har parkert) og en e-postmelding når bilen kjører inn i eller forlater et geografisk område (for eksempel for å gi deg beskjed når noen snart er fremme ved bestemmelsesstedet).
– Tracking-pakken: Bilens geografiske posisjon sendes til politiet hvis bilen skulle bli stjålet.

•Mobilappen MyDS er tilgjengelig på mobiltelefoner med iOS- eller Android-operativsystem. I MyDS finner du funksjoner for å finne igjen den parkerte bilen eller ta deg frem til det endelige bestemmelsesstedet til fots, servicepåminnelser, tilgang til dokumentasjon m.m. Appen har intuitive og nyskapende tjenester for folk i farten. Med MyDS kan du også motta nyttig informasjon om bilen og spesialtilbud for DS-kunder.

Odyssey_Innov_MyDS