Survolt

Survolt

Design

Nyskapende og sensuell

survolt_concept-car

Med Survolts stramme linjer har DS lånt trekk fra sportsbildesign og gjort dem til sine egne. Bilen har et utseende som garantert vil bli lagt merke til, og bilens tiltrekningskraft forsterkes av smale, horisontale lykter inspirert av det ypperste i sportsbilverdenen. Lyssignaturen har avansert LED-teknologi som gir den et hypermoderne preg.

Survolt er lav med rene linjer. Kontrasten mellom det sensuelle panseret og de rause, skulpturelle sidene er skarp og fremheves ytterligere av tydelige hjulbuer som bærer løfte om høy ytelse og spennende kjøreopplevelser. Hekken har fått Revoltes elegante lyssignatur og den obligatoriske spoileren lånt fra motorsporten.

Den tofargede lakken i fuksia og koksgrått gjør spillet mellom materialer, former og farger komplett. Finishen veksler mellom silkematte og blanke flater og bryter med de klassiske maskuline kodene i bilsporten.

Innvendig design

Sporty og elegant

survolt_concept-car-interior

Survolts cockpit er designet som en svevende celle – en glassboble omkranset av forkrommede veltebøyler – og fører tankene hen til et vakkert smykke. Grunnideen var å bryte med konvensjonene for luksusbiler og skape en elegant fusjon med sportsbilene.

Sånn sett er kupeen et møte mellom to verdener. Blandingen har imidlertid gitt opphav til et organisk univers med en førerplass omgitt av myke linjer og avansert teknologi. Hele interiøret er utformet for å gi fører og passasjer topp komfort og en helt spesiell kjøreopplevelse.

Bilens store glassflater gjør at kupeen føles luftig og romslig, lysår fra det du vanligvis finner i moderne sportsbiler.

Ytelse

Gjennomsyret av kraft og spenning

survolt_concept-car-front

Survolt er på mange måter forut for sin tid og har med sin innovative og miljøvennlige teknologi blitt en fengslende bil. I likhet med Revolte er Survolt 100 % elektrisk og kombinerer dermed den høye ytelsen til en sportsbil med respekt for miljøet og en bærekraftig utvikling.

 

Dette er fremdeles en sjeldenhet i racingkretser og innebærer teknologiske løsninger som ville ha vært utenkelige for bare noen år siden. Men DS våger å være nyskapende og bryter med konvensjonene med den hensikt å forbedre dem. Det elektriske drivverket gir bilen en uangripelig miljøprofil og en uslåelig kombinasjon av kjøreglede, spenning, ytelse, vitalitet og ekstremt god komfort – det siste ikke minst fordi bilen er så stillegående.

Med Survolt har DS har skapt en ny visjon: visjonen om et innovativt merke med stor vekt på kreativitet og teknologi.