Wild Rubis

Wild Rubis

Fransk luksus

wild-rubis-concept-car-silhouetteVill og utemmet, men samtidig forfinet og elegant. De rå kreftene balanseres av en elegant profil og lekre detaljer. Silhuettens rene linjer brytes opp med den unike kromsignaturen på siden. Takbøylene forsterker inntrykket av høyde og gir en følelse av krefter og fremdrift før de smelter sammen med karosseriet og blir en del av hekkprofilen.

 

Et hypnotisk blikk

wild-rubis-concept-car-lightSett forfra særpreges bilen av radiatorgrillens tredimensjonale relieff med et DS-emblem fremhevet med lys. Grillen går i ett med de unike Full-LED-lyktene, som består av tre mobile lysmoduler omgitt av sekvensielle blinklys nederst og en C-formet lyssignatur ytterst mot kanten. Et smykke som gir Wild Rubis et hypnotisk og unikt utseende.

 

En unik signatur

wild-rubis-concept-car-rearDen nye lyktedesignen bak smelter sømløst sammen med den høye bakluken. Glasset i baklyktene har fått krominnfatninger som får den vakre lyssignaturen til å minne om glitrende smykker. DS-emblemet har dessuten fått en subtil lyseffekt som gir en spennende dybdevirkning og virkelig setter kronen på verket. Den skulpturelle baklukens nederkant er fremhevet med en kromlist som også rammer inn de to eksosrørene.

 

Essensen av DS

wild-rubis-concept-car-dsHver eneste detalj er grundig gjennomtenkt, og konseptbilen Wild Rubis legemliggjør DS-merkets eksklusivitet og eleganse på en måte som gjør den til en verdig arvtaker til den opprinnelige DS-en fra 1955. Alle DS’ særtrekk er konsentrert i denne konseptbilen. Blant de mest karakteristiske har vi kromsignaturen på sidene, det fint utformede karosseriet med mange originale detaljer, lyssignaturen foran og bak og de eksklusive materialene med forseggjorte utførelser, deriblant guilloche-mønster på hjulkapslene.

 

Plugin-hybridteknologi

wild-rubis-concept-carKonseptbilen Wild Rubis er en fullhybrid utstyrt med plugin-teknologi, noe som er helt i tråd med merkets miljøstrategi. Drivverket omfatter en 225 hk (1,6 liters) THP-bensinmotor. I tillegg kommer en elektrisk motor på 70 hk plassert på bakakselen. Denne drives av litium-ion-batterier og kan lades ved hjelp av en vanlig stikkontakt.