February 19, 2015

NYE DS 5: FLAGGSKIPMODELLEN

NYE DS 5: FLAGGSKIPMODELLEN

Vist for første gang på bilmessen i Genève i 2015.

Den nye DS 5 er en bil med avantgardistisk design, der dynamiske kjøreegenskaper smelter sammen med eksklusive materialer, forseggjorte detaljer og avansert teknologi. Den har alle kjennetegnene ved eksisterende og fremtidige DS-modeller. DS’ flaggskipmodell har mange kvaliteter som gjør den til en verdig representant for merket. Den nye fronten er bare ett eksempel på det.

I tillegg til nye elementer som den skulpturelle, vertikale grillen med DS-logo, Xenon-frontlyktene, Touch Drive-grensesnittet og motorer med stor ytelse har den nye DS 5 alle de kvalitetene merket er kjent for: en grensesprengende karosseridesign og et oppsiktsvekkende eksteriør og interiør med massevis av eksklusive detaljer og en cockpitinspirert førerplass.

DS 5 har gjort inntrykk på folk fra Europa til Kina. Med den nye DS 5 legges listen enda høyere. Den kan skilte med et nytt og avantgardistisk frontparti, eksklusive og forseggjorte detaljer, kjøreegenskaper som er en DS verdig, og avansert teknologi både når det gjelder design og funksjonalitet. Det har rett og slett blitt en uimotståelig bil!

«Den nye DS 5 er mer enn bare en ny bil. Det er en presentasjon av merkets nye identitet. Seksti år etter den opprinnelige DS lanserer vi den nye DS 5, som bringer DS-genene videre. Den er fremfor alt en programerklæring for merket: Ambisjonen er å vekke til live den franske tradisjonen for luksusbiler.» Yves Bonnefont, DS-sjef