June 2, 2015

NYE DS 5: INTERNASJONAL LANSERING AV REKLAMEKAMPANJEN

NYE DS 5: INTERNASJONAL LANSERING AV REKLAMEKAMPANJEN

Tre ambassadører for DS’ «spirit of avant-garde»

Den nye reklamekampanjen for DS 5 blir lansert i dag og er produsert av DS i samarbeid med reklamebyrået PUBLICIS La Maison. Den blir først lansert i Frankrike og deretter i Kina, før den gradvis kommer på markedet i resten av verden fra juni.

I kampanjen får vi se de tre personlighetene som merket har håndplukket som ambassadører for DS’ avantgardistiske stil: Iris Van Herpen, Sylvestre Maurice og Zhang Hai Ao. Den nye DS 5-kampanjen fokuserer på ambassadørenes kreativitet og fremragende ekspertise innenfor sitt respektive fagfelt, men også andre egenskaper de har til felles med den nyeste DS-modellen:

  • Iris Van Herpen er en motedesigner som uttrykker sine avantgardistiske holdninger gjennom innovativ materialbruk. Hun lager haute couture-kjoler ved hjelp av 3D-utskrifter og representerer håndverksferdighetene og den store grundigheten vi finner i DS generelt og i den nye DS 5 spesielt.
  • Sylvestre Maurice. Du har sikkert hørt om Curiosity, farkosten som kjører rundt på Mars? Mannen som konstruerte den, og som styrer kameraet om bord, astrofysiker Sylvestre Maurice, fortjener minst like mye oppmerksomhet som kjøretøyet. Det finnes knapt noen som er mer på nett enn ham! Han er ambassadør for den innebygde, Internett-tilkoblede teknologien i den nye DS 5.
  • Zhang Hai Ao er en arkitekt som representerer fremragende ingeniørkunst. Han er hovedarkitekten bak hotell Kempinski i Beijing, et bygg formet som solen og et mesterverk innenfor moderne arkitektur! Stilmessig spiller hotellbygget på noen av de samme strengene som den lekre nye DS 5.

Se de tre DS-ambassadørene i aksjon bak rattet i den nye DS 5, i 360°-systemet på nett og en TV-versjon produsert av den amerikanske regissøren Samuel Bayer (kjent for Première Heure og Why Us).

Reklamekampanjen vil i tillegg omfatte utendørsreklame og en pressekampanje, og TV-komponenten støttes av digital teknologi i form av et interaktivt system publisert på driveDS.com. Her kan de besøkende blant annet finne ut mer om Iris Van Herpen, Sylvestre Maurice og Zhang Hai Ao.