March 21, 2016

«DÉESSE», EN PÅSKEKAKE LAGET SPESIELT FOR DS WORLD PARIS AV KOKKEN DAMIEN FRA NETTSTEDET 750G

«DÉESSE», EN PÅSKEKAKE LAGET SPESIELT FOR DS WORLD PARIS AV KOKKEN DAMIEN FRA NETTSTEDET 750G

Kokken Damien, som er en av grunnleggerne av oppskriftsnettstedet 750g, har laget en original påskekake inspirert av DS-merket. Bakverket har fått navnet «DéeSse» og blir kun å få kjøpt på DS WORLD PARIS, der du kan nyte det på stedet eller ta det med deg og overraske noen du er glad i.

Mesterbakeren blir å finne i Rue François 1er nr. 33 i Paris, der han vil presentere «DéeSse» to lørdager på rad, den 26. mars og 2. april. Bakeinteresserte kan slå av en prat med Damien og overvære en demonstrasjon før de tar med seg den lekre kaken med tilhørende oppskrift hjem.
Besøkende på DS WORLD PARIS kan smake på godsakene når som helst i perioden lørdag 19. mars til fredag 15. april 2016.
Etter en første reise inn i gastronomiens verden med den kjente konditoren Philippe Conticini i 2014 arrangerer DS WORLD PARIS nå en ny gourmet-happening med kokken Damien, kjent som en av grunnleggerne av nettstedet 750g. Lekkerbiskenene hans er tilgjengelige i Rue François 1er 33 i Paris fra lørdag 19. mars til fredag 15. april 2016.
«Damiens kokkekunster og høye kvalitetsstandarder gjenspeiler DS’ verden og verdier: fremragende kvalitet, dristighet og en avantgardistisk tilnærming», sier Julien Faux, direktør for DS WORLD PARIS. «Det er en ære å nok en gang kunne ønske en anerkjent kokk velkommen til DS WORLD PARIS og tilby de besøkende en ny sanseopplevelse. Påsken, når vi gjerne spiser litt ekstra god mat, er perfekt i så måte. Målet er å pirre smaksløkene!»
Kokken Damien beskriver samarbeidet på følgende måte: «Påsken er en høytid da familie og venner møtes, så det var den perfekte anledningen til å skape en ny oppskrift som folk kan oppdage sammen. DS er for meg det bilmerket som best symboliserer fransk ingeniørkunst og har et unikt visuelt og duftmessig uttrykk. Utfordringen med «DéeSse», kaken jeg skapte spesielt for DS WORLD PARIS, var å gi publikum en original smaksopplevelse.»
For å lykkes med det lot Damien seg inspirere av DS-merkets duftmessige identitet. Den består av en kjeksbunn som dufter av kardemomme og ingefær, toppet med en halvkule av sjokolade med sitrusfrukter. Duften kan minne om interiørduften som brukes på DS WORLD PARIS. Med denne kaken er de besøkende garantert en smakfull opplevelse!
Kokken Damien inviterer publikum til å stikke innom og møte ham på DS WORLD PARIS to lørdager, den 26. mars og 2. april. DéeSse-kaken kan også kjøpes for 6 euro stykket. Disse to lørdagene vil kokken også demonstrere baking, og publikum kan få spesiallaget sine egne varianter av kaken med sjokoladepastiller i forskjellige farger, og dessuten få med seg oppskriften på det originale bakverket hjem.
Alle som er glad i søtsaker, kan hente oppskriften på DS WORLD PARIS fra lørdag 19. mars til lørdag 15. april. DS WORLD PARIS holder åpent for publikum fra mandag til lørdag, kl. 10–19.30. Gratis inngang.
Store fagkunnskaper, fremragende produkter, en avantgardistisk innstilling og en personlig vri – dette er verdier kokken Damien og DS har til felles, og han kommer derfor til å være vår huskokk i en periode.