November 30, 2015

23. NOVEMBER 2015: DS AUTOMOBILES PÅ DEN 20. UTGAVEN AV DET ÅRLIGE DESIGNERJULETRE-ARRANGEMENTET.

23. NOVEMBER 2015: DS AUTOMOBILES PÅ DEN 20. UTGAVEN AV DET ÅRLIGE DESIGNERJULETRE-ARRANGEMENTET.

DS AUTOMOBILES deltar på den 20. utgaven av arrangementet, der kjente designere bidrar med sine spesielle juletrær, en prestisjefylt begivenhet der kunst og veldedighet møtes.

 

Arrangementet er i regi av Marie-Christiane Marek og Comité Montaigne, som inviterer luksusmerker til å skape nye og originale versjoner av juletreet. Resultatene blir vist for publikum før de blir auksjonert bort. Inntektene går til AVEC, som er en veldedig organisasjon som arbeider for å bekjempe kreft.

DS AUTOMOBILES’ juletre ble til i samarbeid mellom merkets designsenter og designer og scenograf Marianne Guedin. Dristighet, fransk eleganse, teknologi og særpreg. Dette er kvaliteter som kjennetegner DS-merket, og som gjenspeiles i denne unike, lysende kreasjonen. Ikke la sjansen gå fra deg til å se det med egne øyne på Théâtre des Champs Elysées. Det er gratis inngang, og utstillingen står til 26. november 2015.

Den veldedige organisasjonen bak designerjuletrærne ble grunnlagt av Marie-Christiane Marek, som også er organisasjonens leder. I over 20 år har organisasjonen stilt ut og solgt kreasjoner fra noen av de mest kjente navnene innen mote, design og arkitektur til inntekt for et godt formål.
For andre år på rad er Comité Montaigne vertskap for designerjuletrærne. DS, som har flaggskipbutikken sin DS WORLD PARIS i Rue François 1e nr. 33, har vært aktivt med i Comité Montaigne i noen måneder, og kommer også til å delta på den 20. utgaven av designerjuletre-arrangementet.

DS AUTOMOBILES’ juletre: merkets særpreg uttrykt gjennom kunst

DS AUTOMOBILES’ juletre er to meter høyt og har en form som gjenspeiler merkets avantgardistiske stil. Det gir assosiasjoner til plante- eller mineralriket, med linjer som kan minne om en furukongle eller en vanndråpe, to temaer som Marianne Guedin stadig kommer tilbake til i sitt kreative arbeid.

Marianne Guedin: en fransk kunstner med lidenskap for natur og glass

Marianne Guedin er en designer og scenograf som oppdaget DS AUTOMBILES’ verden for litt over et år siden, da merket ble grunnlagt. I over tre måneder fylte hun DS WORLD PARIS med fantastiske blomsteroppsatser og kunstverk. I tiden som huskunstner hos DS visket Marianne Guedin ut linjene mellom plantenes og bilenes verden. Resultatene var både vågale og overraskende.
Nå har Marianne Guedin skapt DS AUTOMOBILES’ juletre, «et oppslukende prosjekt som jeg koste meg skikkelig med. Med de rene, buede linjene, kvalitetsmaterialene formet av håndverkere og det høyrøde lyset har dette for meg blitt et enestående verk som illustrerer nøyaktig hva DS AUTOMOBILES står for.»
Publikum kan se det med sine egne øyne i Théâtre des Champs-Elysées, som ligger i Avenue Montaigne nr. 15 i Paris, den 21., 24. og 26, november kl. 12–18. Gratis inngang.