Service og vedlikehold

Mann med dress som er på vei inn i en butikk

BESTILL SERVICE TIL DIN DS HER

BESTILL TIME


DS’ hurtigreparasjon av karosseri

DS’ hurtigreparasjon av karosseri

Våre spesialister reparerer små bulker og riper på under 24 timer*!

Vi tilbyr et utvalg prisgunstige tjenester for reparasjon av mindre karosseriskader, som gjør bilen din så god som ny igjen.

*Fra innleveringstidspunkt på verkstedet. Avhengig av kapasitet hos samarbeidende verksteder.

DS’ FRONTRUTEREPARASJONER

Fronten til en DS-bil

Våre spesialister reparerer alle skader, slik at frontruten gir god sikt hele veien og en tryggere og mer behagelig kjøretur.

Frontruteskader kan gi dårligere sikt. De gjør også frontruten svakere, og kan føre til at den knuses ved selv et lett sammenstøt. Våre fagfolk reparerer glasskader med en spesialharpiks. Når frontruten er ferdig polert, er den like sterk og gjennomsiktig som da den var ny.

Vi kan reparere én til to steinsprutskader så sant de ikke er større enn en 20-kroning og ikke befinner seg i førerens synsfelt.

KONTROLL AV KLIMAANLEGG

Klimaanlegg i en DS

Du bruker klimaanlegget på forskjellig måte til forskjellige tider av året. Jevnlig ettersyn er nødvendig for at komforten og sikkerheten til enhver tid skal være på topp.

Teknikerne våre utfører åtte forskjellige tester på klimaanlegget for å kontrollere at det fungerer skikkelig, at luften filtreres riktig, og at avduggingsfunksjonen for vinduene fungerer som den skal.

Kontrollen av klimaanlegget er viktig for å sikre optimal komfort og best mulig sikt ute på veien.

Gratis forhåndssjekk før periodisk kontroll

Når det nærmer seg den obligatoriske EU-kontrollen, kan teknikerne våre kjøre en gratis sjekk av biler av alle merker.

Vi sjekker alle deler av bilen og gir deg beskjed om eventuelle viktige reparasjoner som må utføres. Hvis du vil, kan vi utføre reparasjonene ved verkstedet vårt og deretter kjøre bilen til et godkjent verksted/kontrollorgan. Du trenger med andre ord ikke bekymre deg for den tekniske kontrollen eller betale for en ny kontroll.

Bilen må inn til sin første obligatoriske kontroll i løpet av de seks første månedene etter 4-årsdagen for førstegangsregistrering. Deretter skal den inn til kontroll hvert annet år.