March 17, 2015

KÅRET TIL BESTE SERIEPRODUSERTE BIL PÅ BILMESSEN I GENÈVE AV AUTO PLUS OG RTL

KÅRET TIL BESTE SERIEPRODUSERTE BIL PÅ BILMESSEN I GENÈVE AV AUTO PLUS OG RTL

Nettopp vist for første gang og allerede prisbelønt!

Den nye DS 5 debuterte på den internasjonale bilmessen i Genève, der den ble kåret til beste serieproduserte bil («Best Production Car in Show») av de to store franske medieaktørene Auto Plus og RTL. Prisen er viktig både for bilen, som skal lanseres i Europa i juni 2015, og for DS-merket, som er i oppstartsfasen.

Divine DS vant prisen for beste konseptbil på bilmessen i Paris september 2014, og nå følger altså den nye DS 5 etter med en pris på bilmessen i Genève.

Den nye DS 5, som er DS-merkets flaggskipmodell, ble vist for første gang i Genève, der den ble kåret til beste serieproduserte bil av bladet Auto Plus og radiokanalen RTL, begge store medieaktører i Frankrike.

Prisen ble utdelt etter en to uker lang avstemming der lesere og lyttere kunne stemme på sin favorittmodell. Nesten 40 biler i 4 kategorier deltok. Kategoriene var serieproduserte biler, grønne biler, konseptbiler og barnas favoritt.

Den nye DS 5 vant soleklart blant de 14 deltakerne i sin kategori med 30 prosent av stemmene. Stemmegiverne lot seg forføre av DS 5s avantgardistiske stil med en skulpturell vertikal grill, en gjennomgående eksklusiv utførelse, fine detaljer og avansert teknologi som DS LED Vision-frontlykter og en cockpitinspirert førerplass med 7-tommers berøringsskjerm.